Perfect Propere Plaats

«Opent grenzen voor uw vrije tijd»

Op 1 april 2006 begon 3P aan hun eerste stappen als huishoudhulpbedrijf. Dit jaar vieren ze ondertussen al hun 15-jarig bestaan! De eerste vestiging was op Linkeroever te Antwerpen, waar na 15 jaar nog steeds dezelfde klanten genieten van hun diensten.

3 jaar later opende 3P een 2e vestiging te Otegem in de Maurice Decreanestraat. Huishoudhulp behoorde tot hun hoofdactiviteit.

Ondertussen biedt 3P meer dan alleen huishoudhulp aan. Reizen en vastgoed in het buitenland behoren nu ook tot hun dienstenpakket. Exclusief voor mensen die een buitenverblijf of een reis willen boeken aan de zonnige zuiderse stranden.  Ze zijn gespecialiseerd in de regio’s Griekenland, Cyprus en De Canarische Eilanden. Daar ze met de lokale partners samenwerken zonder tussenpersonen, kunnen ze steeds de beste prijs garanderen.

In de loop van dit jaar is de opening van hun nieuwe vestiging gepland te Wijnegem. Deze zal onder leiding staan van hun meest ervaren huishoudhulp die alles in goede banen zal leiden. Door de jaren heen is 3P uitgegroeid van een dienstenchequebedrijf naar eens polyvalent dienstenbedrijf die naast schoonmaak ook reizen, buitenverblijven, sportactiviteiten en vastgoed aanbiedt in het binnen- en buitenland. Dit enkel en alleen door de nauwe samenwerking met interne en externe partners en collega’s.

Olga Kupriyanova is een vrouw die gepassioneerd is door de zuiderse regio, waardoor ze ook gebeten is door het vastgoed in die streek. Dit omdat de vastgoedprijzen in die regio beduidend betaalbaarder en van hoge kwaliteit zijn. De woningen zijn niet zo toeristisch gelegen en daarom zijn de prijzen aanzienlijk lager dan men zou denken. Wel omvat deze streek adembenemende uitzichten op zee, bergen en kleurrijke bossen. Zijn geld waard dus!

Iedereen droomt er wel eens van om een zuiders buitenverblijf te hebben aan zee.

Dit wil niet zeggen dat dit onbetaalbaar is. 3P geeft u zeker en vast wel raad en begeleid u vanaf de zoektocht naar uw droom buitenverblijf, tot aan de afhandeling bij de notaris. Op zoek naar een investeringsproject aan zee? Contacteer dan 3P!

Dominik, de zoon van Olga, had al van kinds af aan een passie voor het wielrennen en heeft samen met zijn ouders beslist om een wielerploeg op te richten. Dominik stichtte zelf een ploeg op omdat hij geen vaste

wielerclub vond. Dit met 3P als hoofdsponsor. Hijzelf leidt de ploeg en organiseert de trainingen die men op wekelijkse basis probeert te beoefenen. Het is de bedoeling dat elke jongere die ook op zoek is naar een club zich hier kan aansluiten. Om zich thuis te voelen in een hechte vriendengroep waar men alle kansen krijgt zonder verplichtingen. Zo kunnen ze als team naar hun sportieve doelen streven. Het is van groot belang om als groep stage te lopen in het buitenland, met voornamelijk Fuerteventura, het Canarisch eiland, als trainingskamp. De ploeg streeft ernaar om minstens 1 maal per jaar op verplaatsing te trainen in het buitenland.

Bent u op zoek naar een job bij een werkgever met jarenlange ervaring in de schoonmaaksector? Met een correcte opvolging van de lonen en interessante extralegale voordelen? Hebt u oog voor detail en netheid? Bent u vriendelijk en behulpzaam? Dan bent u zeker een geschikte kandidaat voor deze job!

Werknemers van 3P kunnen hun gratis aansluiten bij de 3P wielerploeg als recreatief lid. In de nabije toekomst komt er een online webshop 3P-Bike voor alle fietsonderdelen en toebehoren. De webshop is opgericht om de ploeg te promoten en om de ploeg te kunnen steunen. Als enige hoofdsponsor is het interessant om via deze weg naambekendheid te creëren.

 

U kan zich steeds kandidaat stellen voor een nieuwe uitdaging bij 3P!

Ook willen wij een woord van dank uitbrengen naar zowel klanten, collega’s en partners die door de jaren heen gezorgd hebben voor wat wij op de dag van vandaag kunnen aanbieden.

Wij zijn ook steeds op zoek naar nieuwe en gedreven sponsors om onze jonge sporttalenten te steunen. Zo kunnen zij blijven trainen om hun sportieve doelen te bereiken.

Indien interesse contacteer ons vrijblijvend: www.perfectpropereplaats.be

Perfect Propere Plaats Otegem
Maurice Decraenestraat 8 – Otegem – Zwevegem

( Open enkel op afspraak )

056 77 31 83 – 3р@perfectpropereplaats.be – webshop 3P-Bike.com

Reportage voor uitgeverij De Week  april 2021

Nieuwsbrief

Contacten