3P VASTGOED AAN ZEE, DE EXPERT IN VASTGOED IN GRIEKENLAND, CYPRUS EN DE CANARISCHE EILANDEN

Alles wat u moet en wilt weten over de aankoop en bezit van een (tweede) huis in Griekenland.

Met de kortingscode: 3P krijgt u 15 % korting bij bestelling via  website.

Fiscale aspecten bij bezit van een tweede verblijf in het buitenland en de Belgische fiscus
Met de kortingscode: 3P krijgt u een korting van 15% op het boek. 

In 2012 is het voor ons allemaal begonnen: niet het immo verhaal op zich. Maar wel de volledige activiteit errond. Uitbouwen van partnerships, bezoeken ter plaatse, verzamelen van documentatie, vormgeven aan de bezichtigingsreizen, volgen van opleidingen en het behalen van erkenningen.

Deze website is het uiteindelijke resultaat van jarenlang werk. En met plezier uiteraard!

Op vandaag werken we met twee:

 Olga:

“ Na het volgen van verschillende vastgoedopleidingen en het behalen van diploma’s in België, ben ik sinds 2006 actief als ondernemer, doorheen de jaren heen is mijn theoretische kennis aangevuld met ervaring in praktijk: populaire reisbestemmingen gekoppeld aan bestemmingen die interessant zijn op vlak van investeringen hebben mij doen focussen op Griekenland. Want reizen en vastgoed zijn mijn passie. Ik ben verantwoordelijke voor de partnerships in het buitenland: Griekenland, Fuerteventura en andere. Daarnaast verzorg ik alle PR en marketingactiviteiten en organiseren we samen met Tatyana, met 3P Travel, reizen op maat voor de potentiële kopers die een bezichtigingsreis naar Griekenland wensen.” 

Tatyana:

 “ Ik ben verantwoordelijk voor de communicatie met de klant in Griekenland: zorg dagelijks voor informatieverstrekking naar de kandidaat koper over het volledige aankoopproces. Daarnaast ga ik mee op de bezichtigingsreizen ter plaatse om de klant van A tot Z te begeleiden in hun aankoop ter plaatse. Want zonder ter plaatse te gaan kan je de sfeer niet opsnuiven, kan je de afstanden minder goed inschatten, weet je niet hoe de zee is. We bieden service voor, tijdens en na de aankoop met andere woorden.”

Samen met Olga vormen we een sterk duo, we vullen elkaar perfect aan.

Daarbovenop hebben we heel veel landkennis doorheen de jaren verzameld en zijn we naast Griekenland, waar we een kantoor hebben, ook actief op Cyprus.”

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email
Previous
Next

Exclusief Gold Card

Nieuwsbrief

Contacten