Alles wat u moet en wilt weten over de aankoop en bezit van een (tweede) huis in Griekenland.

Met de kortingscode: 3P krijgt u 15 % korting bij bestelling via  website.

Fiscale aspecten bij bezit van een tweede verblijf in het buitenland en de Belgische fiscus
Met de kortingscode: 3P krijgt u een korting van 15% op het boek. 

BETER 1 KEER ZIEN DAN 10 KEER HOREN!

Wil u ter plaatse de door u uitgekozen panden bezichtigen en de omgeving gaan verkennen?

Betreft het één enkele eigendom of verschillende panden? Wij organiseren graag dit voor u.

Onze partners in Griekenland – Athene, Thessaloniki, Halkidiki, Kassandra, Sithonia, Athos, Corfu, Pieria en Kreta – of in Cyprus (Limasol) zijn een gevestigde waarde, langer dan 10 jaar actief op de markt. Samen hebben we toegang tot vrijwel alle woningen in Griekenland en Cyprus.

Daarnaast hebben we ook een partner op het Canarisch eiland Fuerteventura.

Aangeboden diensten buitenlands vastgoed

Welke formule kiest u?

Ik doe het zelf en gratis.

Afspraak om de situatie algemeen te bespreken, tips te geven, basis informatie (hoe lang duurt het aankoopproces, registratierechten etc …).

Afspraak om de situatie algemeen te bespreken, tips te geven, basis informatie EN gericht zoeken naar panden die voldoen aan uw criteria.

Zelf georganiseerde en geboekte bezichtigingreis door de klant.

Op maat georganiseerde reis zonder begeleiding.

Op maat georganiseerde reis met begeleiding.

                                                            Aankoopbegeleiding voor de kopers

1. Ik doe het zelf en gratis: alle info op de website + eventueel extra brochures over de regio + zoeklinken voor alle beschikbare vastgoedaanbiedingen + beantwoorden we van gerichte vragen over een concreet aangeboden pand.
We stellen graag alle informatie op onze website aan onze klanten ter beschikking naast onze zoek- en boekmodules. Klanten zoeken zelf naar een verblijf van hun dromen en boeken zelf hun vliegtuig, hotel, huurauto, parking, transfers om ter plaatse een bezoek te brengen.
Ja, dit is één totaalaanbod die u op één plaats – bij ons op de website – kunt terugvinden. We beantwoorden gerichte vragen en brengen u in contact met onze partner die samen met u alle bezoeken ter plaatse uitvoert.

Volledig gratis!

2. Afspraak om de situatie algemeen te bespreken, tips te geven, basis informatie (hoe lang duurt het aankoopproces, registratierechten etc …).

 150 EUR (excl 21% BTW) + verplaatsing naar de klant

 

3. Afspraak om de situatie algemeen te bespreken, tips te geven, basis informatie EN gericht zoeken naar panden die voldoen aan uw criteria. Indien gewenst zoeken we samen naar financiering voor de aankoop.

250 EUR (excl 21% BTW) + verplaatsing naar de klant.

                                                            Uitgebreide bezichtiging formules:

4. Eco: Zelf georganiseerde en geboekte bezichtigingreis door de klant. We brengen de klant in contact met de buitenlandse partner. Buitenlandse partner voorziet transfer van de luchthaven in Griekenland en Cyprus naar het hotel van de klant en terug, verzorgt begeleiding tijdens de bezichtiging en alle verplaatsingen naar de gekozen pand(en), beantwoordt alle vragen rond de vastgoedwetgeving van het land, informeert de klant over alle mogelijke onderhoudskosten en inkomsten via verhuring, regelt alle administratieve verplichtingen en formaliteiten voor en tijdens het aankoopproces.

We raden minstens een 3-daagse reis aan:

Dag 1

 • Vertrek 
 • Aankomst in de luchthaven van Griekenland, Cyprus, Fuerteventura
 • Transfer naar uw hotel (zelf of met begeleider van 3P-Vastgoed in Griekenland en Cyprus)
 • Check-in in uw hotel
 • Kennismaking met uw persoonlijke plaatselijke begeleider
 • Bezoek regio en de door u geselecteerde panden (max.2)
 • Transfer naar hotel

Dag 2

 • Ontbijt in hotel
 • Bezoek regio en de door u geselecteerde panden (max.2)
 • Lunch
 • Bezoek regio en de door u geselecteerde panden (max.2)
 • Transfer naar hotel

Dag 3

 • Ontbijt in hotel
 • Bezoek gekozen pand
 • Nabespreking, juridische kant, andere vragen. Indien u beslist om te kopen: de juridische afhandeling of afspraken om nog eens terug te komen.
 • Transfer naar de luchthaven (zelf of met begeleider in Griekenland en Cyprus)
 • Vertrek 
 •  

 100 EUR(excl 21% BTW)  voor een reis van maximum 3 dagen en met aftand luchthaven – hotel niet meer dan 150 km (enkele reis). Meer dagen, langere afstanden zijn ook mogelijk op aanvraag.

5. Comfort: Op maat georganiseerde reis zonder begeleiding: wij zoeken en boeken alles wat de klant nodig heeft – vlucht, hotel, parking, huurauto of een deel ervan. We brengen de klant in contact met de buitenlandse partner. Buitenlandse partner voorziet transfer van de luchthaven in Griekenland en Cyprus naar het hotel van de klant en terug, verzorgt begeleiding tijdens de bezichtiging en alle verplaatsingen naar de gekozen pand(en), beantwoordt alle vragen rond de vastgoedwetgeving van het land, informeert de klant over alle mogelijke onderhoudskosten en inkomsten via verhuring, regelt alle administratieve verplichtingen en formaliteiten voor en tijdens het aankoopproces.

 Dagprijs van de reis (vlucht + hotel + parking) afhankelijk van de gekozen reisperiode, route, categorie van het gewenst hotel + 150 EUR (excl 21% BTW) voor een reis van maximum 3 dagen en met aftand luchthaven – hotel niet meer dan 150 km (enkele reis). Meer dagen, langere afstanden zijn ook mogelijk op aanvraag.

6. Luxe! Op maat georganiseerde reis met begeleiding:

 Zie punt 5 kostprijs voor de klant en  + 250 EUR per dag(excl 21% BTW)   + verplaatsing + verblijf voor uw begeleider.

 

… HUIS VAN UW DROMEN AAN ZEE EN ONDER DE ZON…

WE HEBBEN HET VOOR U!

Nieuwsbrief

Contacten