Een tweede verblijf kopen in Zuid-Cyprus? Voor altijd vakantie!

Toppertje! Budgetvriendelijk nieuwbouw appartement te koop in Cyprus (Paphos).
1 slaapkamer, badkamer, keuken, 55m2 voor slechts 111.700 euro!

 • Privé parkeerplaats voor uw auto
 • Terras
 • Mooi uitzicht
 • Afstand tot het centrum van stad Paphos 10 minuten met de auto
 • Internationale luchthaven in Paphos 15 minuten met de auto
 • Prima investering
 • Vakantie – of permanent verblijf

Rustige buurt, met zwembad, zandstrand op slechts 15 minuten, kortom een bezoek waard!

INVESTEREN IN VASTGOED IN HET PRACHTIGE GRIEKSE CYPRUS

Door de geschiedenis heen werd Cyprus verdeeld in het Turkse Noorden en het Griekse Zuiden. Cyprus is het op een na grootste eiland in de Middellandse Zee. In Cyprus vindt u zowat alles wat men van een paradijselijke vakantie mag verwachten: van een adembenemende natuur bezaaid met bergketens en naaldbossen, die het eiland doorkruisen, het vulkanische, groene Troodosgebergte in het binnenland, de vruchtbare Meaoria vlakte, unieke zand- en kiezelstranden, een ruige kustlijn en talrijke romantische baaien, over talrijke cultuurhistorische bezienswaardigheden zoals in de historische hoofdstad Nicosia, tot uitgestrekte sportvelden, skipistes en golfbanen. Zijn mediterrane klimaat met zachte winters en warme droge zomers nodigt uit om er een groot deel van het jaar of zelfs voorgoed te blijven wonen. In onze portfolio vindt u een uitgebreid aanbod van vakantiewoningen die te koop aangeboden worden.

WAAROM EEN TWEEDE VERBLIJF KOPEN IN CYPRUS?

Statistisch gezien is Cyprus de veiligste plaats in heel Europa. Met zijn lage criminaliteitspercentage scoort Cyprus veel lager dan andere favoriete vakantielanden zoals Spanje en Frankrijk.
Het zuiden van Cyprus behoort tot Europa, waar bijgevolg ook de Europese regels gelden. Sinds de toetreding tot de Europese Unie is de vraag naar koopwoningen in Cyprus sterk gestegen. Het aantal nieuwbouwprojecten is er de laatste jaren ongeveer verdubbeld en de kwaliteit van de tweede verblijven is ook aanzienlijk verbeterd.
In Cyprus betalen eigenaars GEEN jaarlijkse onroerende voorheffing( jaarlijkse belastingen voor een vastgoedpand) en GEEN successierechten ( taksen die de staat heft op uw erfenis) !

Investeren in Cyprus bespaart u niet alleen jaarlijks duizenden euro’s aan belastingen, maar ook 10 duizenden euro’s bij een erfenisoverdracht! Bovendien heerst er in Cyprus een bijzonder gunstig bedrijfsklimaat met de laagste tarieven voor vennootschapsbelastingen in heel Europa. Al deze financiële voordelen maken de aankoop van een bedrijfsvastgoed en/of het opstarten van een bedrijf in Cyprus zeer aantrekkelijk vergeleken met België, waar u minstens 3 maal zoveel zult moeten neerleggen.

WAAROM U BEST EEN BEROEP DOET OP ONZE ERVARING BIJ DE AANKOOP VAN CYPRIOTISCH VASTGOED?

De prijzen en de diensten kunnen echter enorm variëren, begeleiding en advies bij de aankoop van vastgoed in Cyprus zijn zeker nodig om de mogelijke valkuilen te vermijden. Wij hebben veel ervaring in de vastgoedsector in de zuiderse landen. Voor Cyprus werken we samen met het grootste vastgoedkantoor van Griekenland dat 1 kantoor op Cyprus heeft en meer dan 23.000 (nieuwbouw)appartementen, huizen en bouwgronden, ook zonder bouwverplichting in zijn portefeuille heeft. Dit uitgebreid en vooral kwalitatief aanbod maakt dat we zo uniek zijn in België. En om de kwaliteit van dit huizenaanbod en een duurzame, professionele relatie met onze klanten te kunnen garanderen, ondernemen we jaarlijks verschillende verkenningsreizen op Cyprus die ons de mogelijkheid bieden om de kwaliteit van het vastgoedaanbod met eigen ogen te bekijken en alle details te ontdekken voor onze klanten.

WAARMEE KUNNEN WE U HELPEN BIJ DE AANKOOP VAN UW DROOMHUIS OP CYPRUS?

Als vastgoedbureau begeleiden we Belgische klanten die een huis, appartement of bouwgrond op het Grieks-Cypriotische eiland willen kopen. Onze dienstverlening is drieledig:

1. BEZICHTIGINGSREIS

Als u een selectie gemaakt hebt van een aantal woningen op Cyprus via onze website www.3p-vastgoed.be kunnen we samen met u ter plaatse gaan kijken. Wij organiseren een bezichtigingsreis waarbij we ofwel samen vertrekken vanuit België ofwel na een ontmoeting terwijl u op Cyprus op vakantie bent. Ook al hebt u geen vakantie via ons reiskantoor geboekt, wij bieden graag gratis consultatie ter plaatse en we zorgen voor alle informatie van de makelaar en/of de projectontwikkelaar zodat we op al uw vragen kunnen antwoorden, van het ontwerp en de bouw van uw droomwoning op dit paradijselijke eiland tot het onderhoud van uw zwembad en gazon. We brengen u in contact met ervaren medewerkers op Cyprus, die u ter plaatse verder zullen begeleiden voor, tijdens en na het verkoopproces.

Contacteer ons voor een gratis bezichtigingsreis terwijl u op vakantie bent op Cyprus

2. WIJ BRENGEN U IN CONTACT MET EEN ONAFHANKELIJK BELGISCH ADVOCATENKANTOOR

Wij kunnen u in contact brengen met een onafhankelijk Belgisch advocatenkantoor dat al uw aankoopdocumenten nakijkt voordat u de stap tot aankoop zet. Dit levert u extra veiligheid en garantie bij de aankoop van uw droomwoning in het buitenland.

3. EXCLUSIEVE KORTING VAN 3P-TRAVEL OP DE REISKOSTEN TOT 04/2019.

Beslist u na de bezichtigingsreis die we organiseerden om één van de bezochte tweede verblijven te kopen, dan ontvangt u een exclusieve korting van 125 € op de reiskosten van uw bezichtigingsreis en Golden kaart voor u als eigenaar van een vastgoed.

 • 50% korting op de kostprijs VIP lounge  in de luchthaven van Thessaloniki en CIP korting in de luchthaven van Iraklion( eiland Kreta)
 • 50% korting autoparking in de luchthaven van Thessaloniki (Parking № 6)
 • 20% korting taxi van onze partners
 • 10% korting Grekomed (service in de gezondheid centrums in Griekenland)
 • 10% korting autohuur
 • 5% korting voor de installatie en extra werken (zwembaden, landschapwerken, tuinen, installatie satelliet antennen …)
 • 5% korting voor de vluchten tickets van Elien air( Griekse luchtvaart maatschappij)
 • 5% korting voor de excursies in Cyprus en Griekenland georganiseerd door de plaatselijke touroperators.

Contacteer ons voor een bezichtigingsreis in Cyprus en we laten u de mooiste plekjes en de leukste vakantiewoningen zien …

EEN GREEP UIT ONS AANBOD

Volledig afgewerkt en instapklaar appartementen in Paphos
Nieuwbouwappartement 75 m2 vanaf 185.000 euro.
Met zicht op zee, 2 slaapkamers, met mooi gemeenschappelijk zwembad en tuin met palmbomen, parking. Slechts 17 km afstand tot de luchthaven in Paphos.

Villa met adembenemend zicht op zee in Paphos
Bewoonbare oppervlakte van 116 m2 op 5700 m van de zee.
Woonplaats, keuken, 2 slaapkamers, 2 badkamers, airco, berging, parking en zwembad voor 340.000 euro

Losstaand luxe villa met 3 wooneenheden
Villa met onvergetelijk zicht op zee, 800 m2 bewoonbare oppervlakte, met zwembad, plaats voor BBQ, op een stuk grond van 10.000 m2. Bouwjaar 2013.
Zeer rustig gelegen voor 2.000.000 euro

Contacteer ons voor meer informatie en bezichtigingreis op maat. Bel ons vandaag +32 (0) 471/52.40.51 voor een vrijblijvend gespreek over uw droomwoning aan zee.

Boek uw vlucht naar Cyprus

Nieuwsbrief

Contacten