Een tweede verblijf kopen in Griekenland? Alle dagen zon!

 

Huisje op Kreta
Losstaand nieuwbouw huisje met keuken, 2 slaapkamers, badkamer, garage 83m2  voor slechts 130.000 euro. Deze is ook volledig gemeubeld, er is een open haard en een parkeerplaats inbegrepen.
In totaal worden er 3 woningen aangeboden: twee huizen van 83m2 en ééntje van 91m2

Er loopt momenteel een ACTIE – Korting van 30.000 euro!

Slechts 130.000 EUR in plaats van 160.000 EUR voor een huis van 83m2
En slechts 150.000 EUR in plaats van 180.000 EUR voor een huis van 91m2

Huizen bevinden zich in de laatste stadium van afwerking en worden binnenkort opgeleverd.
Afwerking en interieur komen overeen met wat er op de foto’s afgebeeld staat.

INVESTEREN IN VASTGOED IN HET ZONOVERGOTEN GRIEKENLAND

Griekenland is niet alleen een topbestemming voor vakanties, dit Mediterrane schiereiland is ook één van de favoriete landen om te investeren in vastgoed. 320 dagen per jaar zon, afwisseling tussen een boeiende cultuur en genieten van zon, zee en strand, lekker eten voor weinig geld en de gastvrijheid van de Griekse bevolking zijn maar enkele pluspunten van dit zo geliefde land. Voor de liefhebbers van Griekenland is het een droom om ooit een appartement, huis of villa te kopen in dit zonovergoten land. In onze portefeuille vindt u een uitgebreid aanbod gaande van lapjes bouwgrond over oude traditionele huisjes tot grote villa’s met zwembad en alle denkbare luxe.

WAAROM VASTGOED KOPEN IN GRIEKENLAND?

Gemiddeld betaalt u voor een mooi huis op een Griekse toplocatie minder dan een rijhuis in België. De prijzen van vakantiewoningen op de mooiste plekjes in Griekenland liggen momenteel zelfs lager dan deze in Spanje en Italië. Bovendien heerst er momenteel een positief investeringsklimaat.

MAAR HOE BEGINT U ERAAN OM EEN VAKANTIEWONING TE KOPEN IN GRIEKENLAND?

Als lid van de Europese Unie, gelden in Griekenland in principe dezelfde regels als in België. Als buitenlander gaat u wellicht op zoek naar een Griekse makelaar. In Griekenland vindt u zowel grote makelaarskantoren als kleine traditionele makelaars. En bij de aankoop van een tweede verblijf in Griekenland hebt u zowel een notaris als een advocaat nodig. Zij bezegelen de overeenkomst zodat de kans op problemen achteraf miniem blijft. Bovendien kunt u uw hypotheek ook in Griekenland zelf nemen. Sedert de EU liggen de intresten zeer laag wat aanzienlijk dan vroeger. Allemaal goed en wel … maar misschien laat u zich toch beter begeleiden door mensen uit België met kennis van zaken …

WAAROM ONZE HULP ZO WAARDEVOL IS BIJ DE AANKOOP VAN GRIEKS VASTGOED?

Wij hebben jarenlange ervaring in de vastgoedsector in de zuiderse landen. Voor Griekenland werken we samen met het grootste vastgoedkantoor dat meer dan 23.000 (nieuwbouw)appartementen, huizen en bouwgronden, ook zonder bouwverplichting in zijn portefeuille heeft. Dit enorme en vooral kwalitatief aanbod maakt dat we zo uniek zijn in België. En om de kwaliteit van dit aanbod en een duurzame, professionele relatie met onze klanten te kunnen garanderen, ondernemen we jaarlijks verschillende verkenningsreizen om de kwaliteit van het aanbod met eigen ogen te controleren en al dan niet goed te keuren voor onze klanten.

HOE HELPEN WE U BIJ DE AANKOOP VAN UW DROOMHUIS IN GRIEKENLAND

We begeleiden Nederlandstalige klanten die een huis, appartement of bouwgrond in Griekenland willen kopen. Onze dienstverlening is drieledig:

1. Bezichtigingsreis

Contacteer ons voor een gratis bezichtigingsreis terwijl u op vakantie bent in Griekenland

2. Wij brengen u in contact met een onafhankelijk Belgisch advocatenkantoor

Wij bieden u de mogelijkheid om alle aankoopdocumenten te laten nakijken door een onafhankelijk Belgisch advocatenkantoor dat gespecialiseerd is in investeren in vastgoed en tweede verblijven in Griekenland. Deze stap biedt u extra veiligheid en garantie bij de aankoop van uw droomhuis in het buitenland.

3. Exclusieve korting van 3P-Travel op de reiskosten tot en met 12/2018.

Is de bezichtigingsreis die we organiseerden een succes geworden en beslist u om één van de bezochte tweede verblijven te kopen, dan ontvangt u een exclusieve korting van 125 € op de reiskosten van uw bezichtigingsreis en Golden kaart voor u als eigenaar van een vastgoed.

  • 50% korting op de kostprijs VIP lounge  in de luchthaven van Thessaloniki en CIP korting in de luchthaven van Iraklion( eiland Kreta)
  • 50% korting autoparking in de luchthaven van Thessaloniki (Parking № 6)
  • 20% korting taxi van onze partners
  • 10% korting Grekomed (service in de gezondheid centrums in Griekenland)
  • 10% korting autohuur
  • 5% korting voor de installatie en extra werken (zwembaden, landschapwerken, tuinen, installatie satelliet antennen …)
  • 5% korting voor de vluchten tickets van Elin air( Griekse luchtvaart maatschappij)
  • 5% korting voor de excursies in Cyprus en Griekenland georganiseerd door de plaatselijke touroperators.

Contacteer ons voor een bezichtigingsreis in Griekenland en we laten u de mooiste plekjes en de leukste vakantiewoningen zien …

EEN GREEP UIT ONS AANBOD

Kriaritsi Project in Chalkidiki
Bouwgronden zonder bouwverplichting vanaf 10.000 euro
Nieuwbouwvilla’s ‘Sleutel op de deur’ aan de zee

Oost-Peloponnesos
Nieuwbouwappartement 51m2 68.000 euro
Met zicht op zee

Villa op het eiland Thassos
Prachtige nieuwbouw 120 m2 met woonkamer, keuken, 3 slaapkamers, 1 badkamer, 1 afzonderlijke wc, 1 doucheruimte met wc, parking, garage, zwembad, airco voor slechts 295.000 euro Sinds zomer 2018 bereikbaar vanuit België met TuiFly tot Kavala, dan nog 25 minuten met de ferry naar het groene rustige eiland Thassos. Code  1255

Registratierechten slechts 3,09% in plaats van 24% BTW !

Losstaand huis met 3 wooneenheden aan de Olympische kust
Nieuwbouwvilla met zicht op het Olympos gebergte
185 m2 woonbare ruimte op een stuk grond van 1500 m2
Zeer rustig gelegen voor slechts 250.000 euro

Project met 3 rijhuisjes op Kreta
Mooi ingerichte huisjes met gemeenschappelijk zwembad
BBQ, open haard en garage voor 165.000 per huisje

Villa met apart appartement, bar en met adembenemend zicht in Oost-Peloponnesos
Bewoonbare oppervlakte van 180 m2 op grondstuk van 3500 m2 op 1500 m van de zee
Woonplaats, keuken, 3 slaapkamers, 2 badkamers, airco, open haard, garage, parking en zwembad voor 450.000 euro

Losstaand huis in Kassandra, Halkidiki
Nieuwbouwhuis met bewoonbare oppervlakte van 108 m2 met woonkamer, keuken, 2 slaapkamers, 1 badkamer, 1 wc, open haard, parking vanaf 165.000 euro

Contacteer ons voor meer informatie en bezichtigingreis op maat. Bel ons vandaag +32 (0) 471/52.40.51 voor een vrijblijvend gespreek over uw droomwoning aan zee.

Boek uw vlucht naar Griekenland

Nieuwsbrief

Contacten