Over ons

 

3P Vastgoed, de expert in vastgoed in Griekenland, Cyprus en de Canarische eilanden

 

In 2012 is het voor ons allemaal begonnen: niet het immo verhaal op zich. Maar wel de volledige activiteit errond. Uitbouwen van partnerships, bezoeken ter plaatse, verzamelen van documentatie, vormgeven aan de bezichtigingsreizen, volgen van opleidingen en het behalen van erkenningen.

Deze website is het uiteindelijke resultaat van jarenlang werk. En met plezier uiteraard!

Op vandaag werken we met twee:

Ik ben Olga en na jaren rondreizen over de hele wereld heb ik op alle mogelijke plaatsen het aanbod aan vastgoed gezien. Daardoor heb ik een compleet beeld en selecteerde ik de mooiste locaties met de hoogste kwaliteit voor een tweede verblijf of investering. Met 3P Vastgoed breng ik mijn expertise naar u. Ik ben verantwoordelijke voor de partnerships in het buitenland: Griekenland, Fuerteventura en andere. Daarnaast verzorg ik alle PR en marketingactiviteiten en heb ik mijn eigen reisbureau om samen met Tatyana reizen op maat te kunnen organiseren voor de potentiële kopers die een bezichtigingsreis naar Griekenland wensen. Want zonder ter plaatse te gaan kan je de sfeer niet opsnuiven, kan je de afstanden minder goed inschatten, weet je niet hoe de zee is …”

 

Olga

 Tatyana: “ Ik heb een erkenning als vastgoedmakelaar (BIV 511936) hier in België en ben verantwoordelijk voor de communicatie met de klant: zorg dagelijks voor informatieverstrekking naar de kandidaat koper over het volledige aankoopproces. Daarnaast ga ik mee op de bezichtigingsreizen ter plaatse om de klant van A tot Z te begeleiden in zijn aankoop. Service voor, tijdens en na de aankoop met andere woorden.”

Tatyana

 

Samen met Olga vormen we een sterk duo, we vullen elkaar perfect aan.

Daarbovenop hebben we heel veel landkennis doorheen de jaren verzameld en hebben we naast ons kantoor in België ook een kantoor in Griekenland.

Grekobel in Belgie en Griekenland